Съобщение

Поради монтаж на спирателен кран на разпределителен водопровод в кв.Индустриален на 21.03.2023г. от 08:00 до 17:00 ще бъде спряно водоподаването от кв. Индустриален до Хмела. Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Авария на разпределителен водопровод

Поради авария на разпределителен водопровод по ул.„Еленка“ днес 20.03.2023г. от 10:30 до отстраняване на аварията ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Димитър Чаушев“ ул.“Еленка“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители. Edit

Прочети още

Съобщение

Поради превключване на разпределителен водопровод по ул.“Бачо Киро“ на 20.03.2023г. от 10:00 часа до приключване на ремонтните дейности ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Бачо Киро“ ул.“Хан Аспарух“, централна градска част до Хотел „Арте“. ул. “Чарлз Дарвин“ ул. “Орфей“ ул. “Стефан Попов“ ул. “Хан Аспарух“ – в частта около Хотел Елбрус Дружеството се извинява на […]

Прочети още

Авария на разпределителен водопровод

Поради авария на разпределителен водопровод на ул.“Кисловодск“ днес 17.03.2023г. от 10:30 до отстраняване на аварията ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Пирин“ ул.“Кисловодск“ м.“Четвърти километър“ ул.“Рила“ Ул.“Васил Петлешков“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Aвария на разпределителен водопровод

Поради авария на разпределителен водопровод по ул.“Криволак“ на 06.03.2023г. от 09:30 до отстраняване на аварията ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Криволак“ в частта от автогарата до околовръстен път. ул.“Петко Захов“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още