Авария на разпределителен водопровод

Поради авария на разпределителен водопровод на ул.“Филип Главев“ днес 28.02.2024г. от 09:30 часа до отстраняване на аварията ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Филип Главев“ ул.“Христо Ясенов“ ул.“Еделвайс“ ул.“Кирил Павлов“ ул.“Миладин Досев“ ул.“Братя Маврикови“ – частично ул.“Иглика“ ул.“Тарас Шевченко“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Съобщение

Поради превключване на водопроводи по долупосочените улици, днес 26.02.2024г. от 10:30 часа до приключване на ремонтните дейности ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Асен Златаров“ ул.“Белмекен“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Съобщение

Поради превключване на водопроводи по долупосочените улици, днес 20.02.2024г. от 09:00 часа до приключване на ремонтните дейности ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Христо Смирненски“ ул.“Банска“ ул.“Радецки“ ул.“Полковник Борис Дрангов“ ул.“Владая“ ул.“Стража“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Авария на разпределителен водопровод

Поради авария на разпределителен водопровод на ул.“Цар Самуил“ днес 19.02.2024г. от 11:00 до отстраняване на аварията ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Цар Самуил“ – частично ул.“Димитър Палаузов“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Авария на разпределителен водопровод

Поради авария на разпределителен водопровод на ул.“Еленка“, днес 15.02.2024г. от 13:30 часа до отстраняване на аварията ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Баба Тонка“ ул.“Еленка“ ул „Сокол“ ул.“Батак“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Съобщение

Поради превключване на разпределителен водопровод на ул.“Гергевана“ днес 15.02.2024г. от 11:30 часа до приключване на ремонтните дейности ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Гергевана“ ул.“Бор“ ул.“Владимир Маяковски“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още