Авария на разпределителен водопровод

Поради авария на разпределителен водопровод по ул.“Евлоги Георгиев“ на 01.06.2023г. от 08:30 до отстраняване на аварията ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Хан Аспарух“ – частично ул. “Евлоги Георгиев“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Авария на разпределителен водопровод

Поради авария на разпределителен водопровод по ул.“Хан Аспарух“ на 30.05.2023г. от 08:30 до отстраняване на аварията ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Димитър Талев“ ул. “Евлоги Георгиев“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Авария на разпределителен водопровод

Поради авария на разпределителен водопровод в двора на Хлебозавода, днес 29.05.2023г. от 08:30 до отстраняване на аварията ще бъде спряно водоподаването. Засегнати ще бъдат абонатите в кв. Индустриален до Хмела. Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Авария на разпределителен водопровод

Поради авария на разпределителен водопровод на ул.“Христо Смирненски“, днес 27.05.2023г. от 13:00 до отстраняване на аварията ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Христо Смирненски“ ул.“Сергей Румянцев“ ул.“Шандор Петьофи“ ул.“Банска“ ул.“Радецки“ ул.“Полковник Борис Дрангов“ ул.“Владая“ ул.“Стража“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Авария на разпределителен водопровод

Поради авария на разпределителен водопровод на ул.“Миладин Досев“ днес 23.05.2023г. от 10:30 до отстраняване на аварията ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Филип Главев“ ул.“Христо Боянов“ ул.“Христо Ясенов“ ул.“Еделвайс“ ул.“Кирил Павлов“ ул.“Миладин Досев“ ул.“Братя Маврикови“ ул.“Иглика“ ул.“Тарас Шевченко“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Aвария на разпределителен водопровод

Поради авария на разпределителен водопровод на ул.“Цар Самуил“ днес 22.05.2023г. от 09:00 до отстраняване на аварията ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Никола Алексов“ ул.“Васил Левски“ – частично ул.“Цар Самуил“ ул.“Атанас Ненов“ ул.“Цанко Церковски“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още