Авария на главен водопровод

Поради авария на главен водопровод „Суха Лъка“ днес 22.07.2019г. от 09:00 до 14:00 часа ще бъде намалено водоподаването на водни количества. Засегнати ще са: Търговската улица, ул.Пионерска, Ресторант Парадайс, Кооперация Боляри, Хотел Алегра, Ресторант Родопоско село. Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Авария на разпределителен водопровод

Поради авария на разпределителен водопровод по ул.“Бор“ на 19.07.2019г. от 10:00 до 14:00 часа ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Бор“ул.“Вл. Маяковски“ от номер 1 до пресечката с ул.“Вела Пееваул.“Гергевана“ от номер 1 до пресечката с ул.“Вела Пеева“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Авария на разпределителен водопровод

Поради авария на разпределителен водопровод по ул.“Ангел Кънчев“ на 19.07.2019г. от 08:30 до 15:00 часа ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Ангел Кънчев“  ул.“Иван Бандаков“ул.“Никола Вапцаров – частично“ул.“Геро Бояджиев“ул.“Иван Дивизиев“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Съобщение

Във връзка с реализиране на проект реконструкция и подмяна на водопроводна мрежа на ул. „Осми март“ е намалено налягането на подаваните водни количества по бул. „Съединение“ от ул.“Васил Левски“ до централна градска част, след приключване на ремонтните дейности налягането ще бъде възстановено до нормалното. Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Съобщение

Поради реконструкция на водопроводна мрежа по ул.“Вела Пеева“ на 17.07.2019г. от 16:30 до 20:00 часа ще бъде спряно водоподаването по улици: ул.“Вела Пеева“ ул.“Св.Климент Охридски“ул.“Лермонтов“ул.“Вл. Маякояски“ул.“Бузлуджа“ул.“Даскал Георги Чолаков“ул.“Есперанто“ул.“Макаренко“ Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още

Съобщение

Във връзка с реализиране на проект реконструкция и подмяна на водопроводна мрежа на ул. „Осми март“ ще бъде спряно водоподаването в кв.“Чепино“ на 18.07.2019г. от 6:30 до 20:00 часа. Дружеството се извинява на засегнатите потребители.

Прочети още